O tri klika do udžbenika

TRI KLIKA DO UDŽBENIKA (3 KLIKA DO UDŽBENIKA) je specijalizovani internet portal za prodaju udžbenika svih akreditovanih izdavača nastao iz dugogodišnje prakse izdavačke kuće DATA STATUS koja je ovaj vid on-line prodaje (internet prodaje) udžbenika prva pokrenula 2016. godine na svom matičnom sajtu www.datastatus.rs

Uz pomoć našeg jedinstvenog pretraživača po mestu, školi i razredu - u samo 3 jednostavna koraka možete kupiti udžbenike koje je za odgovarajući razred, u tekućoj školskoj godini, odabrala škola koju pohađa vaše dete.

Uz kompletnu ponudu udžbenika za sve razrede osnovne škole, kao i udžbenika za gimnazije i srednje medicinske i ekonomske škole, na našem portalu možete kupiti i kompletan školski pribor vodećih brendova u toj oblasti.

Prilikom kupovine udžbenika za školsku 2019/2020 godinu, molimo da imate u vidu da pretraživač ne podržava odabrane udžbenike po školama za 1, 2, 5 i 7. razred osnovne škole jer je u toku promena nastavnog plana i programa za ove razrede što je uzrokovalo i promene spiskova po školama. Udžbenike za ove razrede, zbog prirode procesa akreditacije i štampe, očekujemo od izdavača u avgustu 2019. godine.

O DATA STATUSU

Izdavačka kuća DATA STATUS, koja je vlasnik portala www.3klikadoudžbenika.rs i www.triklikadoudžbenika.rs osnovana je 1995. godine. Danas smo jedan od vodećih regionalnih izdavača akademske i stručne literature u oblastima medicine, farmacije, stomatologije, sporta, ekonomije, menadžmenta i učenja stranih jezika.  U našem bogatom portfoliju nalazi se više od 300 naslova najpoznatijih svetskih izdavača i autora koje smo preveli na srpski jezik, kao i eminentnih domaćih stručnjaka.

Od 2012. godine, svoju izdavačku delatnost proširil smo i na oblast udžbenika za srednju medicinsku i srednju ekonomsku školu. 

Krajem 2015. godine počeli smo da razvijamo portfolio edukativnih i interaktivnih dečjih knjiga. Tako smo svoje poslovno opredeljenje zasnovano na unapređenju i širenju znanja, na najbolji način prilagodili interesovanjima najmlađih čitalaca.

Pored izdavačke delatnosti i uvoza, odnosno naručivanja knjiga i časopisa iz inostranstva, DATA STATUS je prisutan i u oblasti maloprodaje stručne literature i udžbenika za osnovne i srednje škole. U našim knjižarama u Beogradu, pored naših izdanja, zastupljena su izdanja svih relevantnih domaćih i svetskih izdavača, kako na srpskom, tako i na stranim jezicima.

Više o DATA STATUSU možete saznati na našem matičnom sajtu www.datastatus.rs 

Poslovni podaci

Pun naziv: DATA STATUS DOO BEOGRAD
Adresa: Milutina Milankovića 1/45, Novi Beograd
Delatnost: Izdavanje knjiga - 5811
Matični broj: 17086243
PIB: 101012095
Web adresa: www.datastatus.rs
Kontakt telefon:    +381 11 301 78 32
Kontakt e-mail: info@datastatus.rs